Holnapi névnap

Kíváncsi vagy a holnapi névnapra? Van olyan ismerősöd aki holnapi névnap listáján van rajta? Nézd meg most, akár a teljes heti névnapokat. Küldj névnapi képeslapot, jókívánságot barátod, szerettednek névnapja alkalmából. Kattints a táblázatban az adott név névnapjára és megtudsz további információkat a névnapi eredetéről, pontos ünnepi naptári napjairól és egyébb hasznos információkat is találasz!

A holnapi névnap Sára, Márió

Mindenkinek van névnapja

Barát, barátnő, feleség, férj, rokon? Valaki biztos a közeljövőben ünnepli a névnapját lehet akár pont holnap! Itt mindig megtalálod az aktuális holnapi névnap listáját. Kellemetlen mikor elfelejtjük felköszteni szeretteinket a névnapján. Továbbá ha tudjuk mikor van pontosan a névnap, ajándékkal is tudunk neki időben készülni.

Egy névnapi üzenetnek sokan tudnak örülni, ilyenkor éreztetjük az adott személlyel, hogy fontos nekünk és nem feledkeztünk meg róla. Egy névnapi köszöntés közel egyenértékű egy születésnapi köszöntéssel. Na és nem utolsó sorban a kor előre haladtával az idősebb személyek jobban szeretik, ha ezen a napon köszöntik fel őket, hisz névnap alkalmából nem szokás megkérdezni, hogy “hagyadik is pontosan?”.

Ne felejtsd el!

Ezért nem jó dolog lemaradni a névnap alkalmáról, főleg ha a holnapi névnap pont egyik szerettünk jeles dátuma. Értesülj róla elsőkézből, hogy mik is a közelgő névnapok. Legyen szó a holnapi névnapról, vagy a heti aktuális névnapokról, de akár megtudhatod a névnapokat előre az egész hónapra!

A névnap tradícionális ünnep egyes régiókban, úgymint Európa, Latin Amerika valamint a katólikus és a Ortodox országokban. Így Magyaroszágon tartva van ez az ünnep és nagy hagyománya van. A névnapok az adott névhez tartozó védőszentek ünnepnapjaiból következnek. A névnapok pontos dátumáról. eredetéről és védőszentjeiről bővebben olvashatsz, ha az aktuális névre kattintasz, vagy megkeresed a névnapkereső konzolba írva.

Ezen az oldalon megtalálod a keresett nevekhez tartozó névnapot, annak dátumát na és persze küldhetsz névnapi képeslapot facebookon keresztül.